Powracając do tematu wyjazdu, faktycznie pokrywa się on z "zakończeniem sezonu nurkowego".
Zeby mniej więcej ustalić termin wyjazdu proponuję dwie daty, chętni na wyjazd niech wybiorą które daty im pasują i może dojdziemy do jakiegoś wspólnego terminu:
termin A to 01-03 październik
termin B to 08-10 październik
Jeżeli chodzi o mnie to odpowiada mi termin A oraz termin B
chyba, żeby rozważyć wyjazd na kamieniołomy razem z Tomkiem Sz. gdzieś w połowie października. Wtedy będzie więcej chętnych z tego co słyszałem. Nie wiem jeszcze dokładnie gdzie ale się zapytam o szczegóły.
Szanowne nurasy, dzisiaj po rozmowie z Bartkiem (diverfrompoland), Grzegorzem, Boozym i Michałem (MacDiver) proponuję uderzyć na Hemmor w dniach 8-10.10.2010
Z tego co zebrałem do kupy wychodzi:
chętni do wyjazdu: Szczemar +1, Boozy, Bartek, Michał, Grzesiu, i ja zdziebeł.
Do zaplanowania: nocleg w kontenerze lub u osoby prywatnej. Jeśli w kontenerze to jak odebrać klucz i kwaterkę do godziny 14.00 (podobno taki wymóg). Ktoś zna język pogański czyli Niemiecki ??? Może można się dogadać z tym przejęciem klucza i budy troszkę później - wieczorem a w sumie późnym wieczorem??
Byłyby dwa samochody: osobowy i osobowociężarowy. Myślę, że ze sprzętem i ludźmi spokojnie zmieścimy się.
Kiedy wyjazd ??? Piątek popołudniu czy rano ?? Prawdopodobnie będzie trzeba śmignąć popołudniu ponieważ większość racuje do około 16.00 Wtedy jednak przyjeżdżamy baaaardzo późno i sporo stracimy czasu na podróż.
Co jeszcze ??? Pytanie kto chce jechać w piątek popołudniu a kto w piątek rano ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum