Paweł możesz opisać gdzie i jak dojechac do tych pozostałości mostu. Wybiram się tam w poniedziałek lub wtorek po pracy i wolałbym nie tracić czasu na szukanie tego miejsca
Wyjeżdżając z Czaplinka na Złocieniec ( może być oznaczenie Drawsko Pom.) zaraz za parkingiem po prawej jest droga w lewo ul. Kamienna ( drogowskaz Komorze lub Zawada).Po skręceniu kierujemy się cały czas tą drogą aż dojeżdżamy do wiaduktu kolejowego zaraz jakieś 200 metrów za nim droga kieruje się w prawo i przy tym zakręcie jest polna droga w lewo ( przejeżdżamy 250 m ) i jesteśmy na miejscu.Tutaj masz zaznaczoną trasę dojazdu
Można też dojechać od strony Pławna - jadąc na plażę mijamy ją i kierujemy się prosto , wyjeżdżamy przy skrzyżowaniu przy wiadukcie skręcamy w lewo200 metrów i jesteśmy na miejscu.Jest jedno ale droga może być ciężka do przejechania przez błocko.
Proponowany plan spotkania.
1. Spotykamy się nad jeziorem Krzemno na plaży około godziny 9.30
2. Po uściskach na przywitanie i sesji zdjęciowej do forum planujemy nurka.
3. Po nurku wymieniamy z zadowoleniem opinie i wrażenia.
4. Ja jadę zaraz po napełnić butle do Czaplinka a Stojanek ( jeszcze o tym nie wie) prowadzi grupę w miejsce kolejnego nurka " pozostałości mostu"
5. Nurkujemy w tym miejscu , po nurku oczywiście wymieniamy poglądy i wrażenia już przy grillu , kurczaku w winie mojej roboty i ewentualnym kompocie.
6. Ze łzami w oczach rozjeżdżamy się do domów
JEST TO PROPOZYCJA Z MOJEJ STRONY - NAPISZCIE SWOJE UWAGI I PROPOZYCJE Jak na razie pewniaki to :
1.Stojanek
2.Ja Paweł
Dopiszcie się
Cześć Marku - spotkanie ( jak w wątku) 31.07.2010 szczegóły
Cytat:
Proponowany plan spotkania.
1. Spotykamy się nad jeziorem Krzemno na plaży około godziny 9.30
2. Po uściskach na przywitanie i sesji zdjęciowej do forum planujemy nurka.
3. Po nurku wymieniamy z zadowoleniem opinie i wrażenia.
4. Ja jadę zaraz po napełnić butle do Czaplinka a Stojanek ( jeszcze o tym nie wie) prowadzi grupę w miejsce kolejnego nurka " pozostałości mostu"
5. Nurkujemy w tym miejscu , po nurku oczywiście wymieniamy poglądy i wrażenia już przy grillu , kurczaku w winie mojej roboty i ewentualnym kompocie.
6. Ze łzami w oczach rozjeżdżamy się do domów
JEST TO PROPOZYCJA Z MOJEJ STRONY - NAPISZCIE SWOJE UWAGI I PROPOZYCJE Jak na razie pewniaki to :
1.Stojanek
2.Ja Paweł
Dopiszcie się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum