przed nami jeszcze dużo pracy żeby osiągnąć poziom Iwikiego.
No cos Ty. Ja to robie na bieżni więc jest łatwiej. Jak biegam w domu to mam czaso o około minute gorszy. Do tego moja skręcona 2 miesiące temu kostka dość mocno dokucza. Zrobiłęm ostatnio test Coopera i wyszło mi 3100m. Chcę w tym roku dojść do 3300m ale coś mi słąbo idzie.Pokombinuje i wrzuce ten profil z ostatniej 10chy i z 10chy po dłuższej przerwie bez biegaia. Różnica 6 minut.
Hey. Niebieski kolor to Twoja trasa? Chodzisz po wodzie?
Dziesiaj pobieglem troszeczke szybciej niz ostatnio i zszedlem na 10km do 48:18 ale nie jest to moj najlepszy wynik. Teraz dwa dni odpoczynku i w nastepnym tygodniu zaczynam od nowa.
Dziś jakoś nie byłem w nastroju do biegania maratonów więc postanowiłem pokombinować: wybrałem największą górę w okolicy - wbiegłem i zbiegłem ...
Było całkiem miło
Profil wzniesienia:
-----------------------------------
A teraz coś dla ambitnych nurków - biegaczy z chęcią pobijania rekordów
Właśnie zakończył się bieg na 5000m podczas trwających MŚ w LE.
Wynik: 13:31
Gdyby to było za wolno zawsze można próbować zbliżyć się rekordów ER i CR
Myślę, że w przypadku osób intensywnie nurkujących bicie rekordów będzie dość trudne i osobiście dla mnie nie będzie calem samym w sobie.
Jednam uważam, że warto stawiać przed sobą cele tak aby rozwijać ciało i umysł ...
Niejednokrotnie zastanawiałem się na ile psychika ma wpływ na wyniki podczas biegania.
05.08.2010 spotkanie jak najbardziej się udało ... z mojej strony zawiodła jednak technika i nie mam zapisu z mapka
Za to dzisiejsza mapka wygląda tak:
bardzie zaawansowaniu biegowo koledzy wytłumaczyli nam, ze wskazane jest zrobić rozciąganie i trochę ćwiczeń uzupełniających, wiec później jeszcze dobiegliśmy kawałek
wniosek: pomysł z rozciąganiem jest OK, z tym ze: ... wszystko razem zajmuje strasznie dużo czasu ....
HUSARIA dziękuje za wspolny trening... W grupie przyjemniej się ćwiczy. Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnym, wspolnym bieganiu.
P.S. Profile z telefonu - super sprawa.
Nowa trasa jest o tyle sympatyczna, że jeśli mamy ochotę na dłuższy dystans nie pokonujemy 2x tej samej trasy lecz podczas biegu możemy cały czas cieszyć się nowymi widokami.
Bieg zaczynamy tak samo z parkingu przy kąpielisku Głębokie.
Poruszając się zgodnie z ruchem wskazówek zegara wzdłuż linii brzegowej jeziora dobiegamy do parkingu leśnego tuż za poligonem wojskowym.
W odróżnieniu od poprzedniej trasy ( cały czas przy jeziorze ) nie skręcamy w prawo lecz biegniemy dalej prosto w las...
Następnie w zależności od chęci możemy wcześniej lub późnej skręcić w prawo tak aby po jakimś czasie ponownie dotrzeć do jeziora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum